Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


O čemu ovisi koliko će dugo trajati liječenje homeopatijom?

Dužina trajanja liječenja homopatijom ovisi o puno faktora; o starosnoj dobi osobe, o vitaloj snazi, dosadašnjem načinu liječenja, tj. lijekovima koje je osoba koristila, o tome koliko dugo već postoji određena tegoba kod pacijenta i sl.
Kada je homeopatija prvi izbor liječenja , usudim se reči, bilo kakve bolesti, ona daje brze, kvalitetne i zadovoljavajuće rezultate. No, ako se homeopatu obratite tek nakon niza kemijskih lijekova koji nisu pokazali rezultate, i homeopatiji će trebati puno više vremena u procesu liječenja.

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*