Radionice
Trudnoća, porod, postporođajno vrijeme
Homeopatija kao holistička grana medicine nudi pripravke koji su potpuno prirodni, bez ikakvih nuspojava i samim time sigurni za trudnice. Na svijetu ne postoje dvije identične trudnoće niti dva identična poroda i upravo zbog toga individualizirani pristup bitno pridonosi fizičkom i emotivnom zdravlju trudnice i majke.

Cilj radionice je olakšati, uljepšati i učiniti zdravijim i još posebnijim osjetljivo trudničko i postporođajno vrijeme. Pridružite nam se i saznajte kako vam homeopatija može pomoći kod mučnina, žgaravica, zatvora, povišenog tlaka, intenzivnih bolova, nesvjestice i slabosti, bržeg zarastanja rana, nedovoljne laktacije, mastitisa i još puno toga.

Radionica traje 3 sata i uključuje paket od 10 homeopatskih pripravaka.
Akutna Homeopatija
Uz ubrzani ritam života i razne obveze ponekad trebamo brzo i efikasno rješenje za akutne tegobe koje nas mogu zadesiti. Homeopatija kao holistička grana medicine nudi pripravke koji su potpuno prirodni, bez ikakvih nuspojava i samim time sigurni za korištenje.

Naučite kako u svakodnevnim situacijama kod kuće, na poslu, na sportu ili godišnjem odmoru, brzo i efikasno pomoći sebi, svojim bližnjima i prijateljima. Obzirom da svi osjećamo slične simptome u hitnim situacijama, vrlo je jednostavno naučiti kako ispravno odabrati i koristiti pojedini akutni homeopatski lijek.

Pridružite nam se i saznajte kako vam homeopatija može pomoći u situacijama kao što su razne ozljede, udarci, uganuća, alergijske reakcije, mučnina u vožnji, proljev, povraćanje, viroze i prehlade, povišena temperatura, zubobolje, uhobolje, ubodi, opekline, sunčanica, trovanje hranom, i još mnoge druge.

Radionica traje 3 sata i uključuje paket od 12 homeopatskih pripravaka.