Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


Postoji li udruga korisnika homeopatije?

Udruga korisnika homeopatije osnovana je 2006. godine. Obzirom da je tek nedavno započela s radom, udruga do sada okuplja oko 70 članova a to je tek jedan malen broj ljudi koji se liječe na taj način. Ako želite znati više o Udruzi korisnika homeopatije - UKOH ili svojim članstvom poduprijeti homeopatiju u Hrvatskoj obratite se na www.ukoh.hr

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*