Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


Jeli homeopatija legalna u RH?

Homeopatija je kod nas uvrštena u OSTALE DJELATNOSTI HUMANE MEDICINE i slobodno se prakticira u okviru obrta, kao što je i mi prakticiramo u „Biohomu“. Nedavno, 01.10.2007. je izglasan na saboru zakon o homeopatskim lijekovima. Nažalost, homeopati kao struka nisu bili pozvani da učestvuju u njegovoj izradi. Do ulaska Hrvatske u EU nužno je homeopatiju uvrstiti u zakon kao što je to učinjeno u ostalim zemljama EU.
Homeopati u Hrvatskoj posredstvom udruge čiji su članovi a po standardima ECCH (European Council for Classical Homeopathy) pokrenuli su proces izrade zakona o homeopatiji.
Uskoro očekujemo da će homeopatija dobiti u našoj zemlji mjesto koje joj pripada.

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*