Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


Može li se homeopatija kombinirati s nekim drugim metodama liječenja?

Homeopatija je opsežna i cjelovita metoda liječenja i kao takva dovoljna je sama sebi. Međutim, kombinacija s određenim prirodnim vrstama liječenja također može biti vrlo uspješna. Odlično se slažu homeopatija i bioenergija ili neke srodne energetske metode. Dobra je i kombinacija homeopatije i kiropraktike ili akupunkture. Pogotovo je dobro uz homeopatiju primjeniti i neki stil zdrave hrane.
Ukratko, sve vrste medicine gdje se radi o poticanju i balansiranju energije mogu se dobro kombinirati jer se međusobno nadopunjuju. Svaki iskusni homeopat rado će uputiti svoje pacijente npr. na meditacije, yogu ili bilo što drugo za što ustanovi da će mu biti od koristi na putu do zdravlja.

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*