Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


Zašto se homeopatski lijekovi uzimaju u tako malim količinama?

Zbog metode potenciranja koja se primjenjuje kod izrade homeopatskog lijeka, oni su energetski vrlo jaki. U jednoj maloj homeopatskoj globuli oslobađa se ogromna količina te energije koja je dovoljan poticaj našoj obrambenoj snazi da se aktivira.
Kad jednom „naš najveći liječnik“ - imunitet počne raditi nema razloga za daljnje ponavljanje iste energije.
Upravo se zato u klasičnoj homeopatiji primjenjuje jedan lijek u jedno vrijeme i on pokriva totalitet ukupnog stanja pacijenta, a za to je dovoljna najčešće samo jedna ili svega nekoliko globula.

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*