Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

Biohom dobrodošli

11. travanj 2016.

ŠTO SU O PRVOM STUPNJU ŠKOLE REKLI POLAZNICI JEDNE GRUPE

"Draga moja „ školo bioenergije i samospoznaje“
Prije ili kasnije trebala sam se naći baš ovdje. Zapravo, baš sada, kada sam spremna. Beskrajno hvala na svemu.Uvijek sam živjela i znala sve čemu si nas učila, ali sada sam napokon krenula i korak naprijed u ovom materijalnom svijetu, s materijalnim čulima zaista osjetiti i na još jedan način si potvrditi sve što sam u srcu oduvijek osjećala. Hvala na prekrasnim trenucima, hvala na prekrasnoj energiji, hvala na prekrasnim ljudima, hvala na tome sto sada još i više vjerujem u sebe. Hvala što vidiš stvarnim očima kojima rijetko tko danas vidi. Hvala i volim te. "


"Škola samospoznaje i bioenergije mi je pomogla da pomaknem svoje granice u vidu spoznaje sebe, univerzuma i moći koja nam je na raspolaganju za dobrobit i boljitak čovječanstva. Zahvalna sam na pozitivi, iskrenosti, dobroj vibri i nesebičnoj želji da se pomogne svakom pojedincu naosob, a i našim članovima obitelji. Zahvalna sam na dadiljanju i pažnji posvecenom mom tijelu da što lakše podnese dane visokorizične trudnoće. Hvala na ljubavi i nježnosti koju ste nam svaki puta upućivali kao i razumijevanju kod uplata – bez osude ste bili spremni pričekati sljedeću ratu i baš to je donijelo opuštenost i neopterečenost novcem te je isti lagano dotjecao u dovoljnim količinama.""Škola je bila izvrsna. Puno sam toga saznao. Dobio sam znanje da koristim svoje sposobnosti na sasvim drugačiji način. Otvorila su mi se vrata za koja nisam ni znao da postoje, a to je tek predvorje ili početak. Želim ići dalje. "


"Zanimljivo, otvara neke druge poglede, čak se može reći nadahnjujuće. Generalno, super iskustvo. Čovjek jednostavno iščekuje sljedeći termin. Uz samu školu, super druženje, upoznavanje potpuno različitih ljudi. Tehnički i organizacijski nije dobro, već zaista vrhunski. Svaka čast! Sada na kraju ostaje istinska želja barem povremeno sresti ekipu iz grupe i Jadranku. Sve pohvale! Hvala Jadranka!
p.s. Uživao sam i u „neformalnim“ razgovorima, atmosferi, šalama...""Hvala ti ljubavi
Hvala što si vjerovala u mene i moju sposobnost za ovu školu. Potrudit ću da ti vratim to na svoj način. Kroz školu pronalazim put prema gore. Puno mi znači to sve što smo učili a učit ćemo još. Lijepo je kada imaš tako dragu i čistu osobu koja je s tobom na putu kroz život"
Arhiva svih vijesti

Biohom news spacer