Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

najčešća pitanja


Kako odabrati homeopata i koja je razlika između kliničke i klasične homeopatije?

Kod odabira homeopata važno je provjeriti tj., zatražiti na uvid diplomu o završenom studiju nekog od svjetski priznatih koleđa homeopatije kako bi bili sigurni da svoje ili zdravlje svoje obitelji prepuštate doista stručnom homeopatu.

Kliničkom homeopatijom mogu se uspješno tretirati neka stanja koja zahtjevaju hitnu pomoć kao što su uganuća, iščašenja, krvarenja, ubodi insekata, ubodne rane, opekline, kolaps, trovanje i sl.

Kod bilo kakvih drugih problema, čak i naizgled bezopasne upale grla, najbolje je obratiti se educiranom homeopatu koji će kroz holistički pristup i na osnovu konstitucijske obrade (razgovora kroz koji dobivamo informacije o psihičkom, fizičkom i emocionalnom stanju osobe) propisati određeni lijek. Takav način liječenja nazivamo klasična homeopatija. Ona ne liječi simptomatski već zadire duboko u uzrok bolesti.

Za sve one kojima informacije na našoj web stranici, na prvo čitanje, nisu bile dovoljno jasne ponudili smo mogućnost čitanja odgovora na pitanja koja nam se najčešće postavljaju ili na pitanja za one koji žele saznati nešto više o samoj homeopatiji, energoterapiji ili nećem trećem. Nadamo se da ćete ovdje naći Vaš odgovor!

Ukoliko ovdje niste našli odgovor na Vaše pitanje, niti Vas sadržaj na stranici nije dovoljno približio onome čemu ste tragali, slobodno nam se javite putem dolje navedenog obrasca. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše pitanje i na taj način Vam pomoći.
Bude li i Vaše pitanje odgovaralo pitanjima većine naših posjetitelja, bit će nam drago svrstati ga u "Najčešća pitanja" i na taj način pomoći drugim posjetiteljima.

Pitajte nas

Ime i prezime:

E-mail:

Pitanje ili komentar*