Biohom bulletPočetna  Biohom bulletO nama  Biohom bulletMapa  Biohom bulletKontakt

Biohom dobrodošli

11. travanj 2016.

O NAPREDNOM STUPNJU ŠKOLE BIOENERGIJE I SAMOSPOZNAJE

"Kako sumirati sve što sam naučila, proživjela, spoznala i sve ostalo... Nije lako ali probat ću. Bilo mi je fenomenalno, osjeti se velika razlika od početnog do naprednog tečaja. Prošli smo razne teme, od prehrane, odnosa, ljubavi, snova, rađanja i smrti. Imali smo i predavače nekih ostalih tehnika. A uz sve to skupa postala sam sigurnija u samu sebe i rad s bioenergijom. Upoznala sam prekrasne ljude s kojima sam podjelila od intime do hrpe smijeha i još više smijeha. Divno iskustvo, žao mi je što je završilo. I dok sad čitam što sam napisala shvaćam da uopće nisam uspjela prenjeti kako mi je bilo i kako se uopče osjećam, rekla sam da nije lako opisati ali zato je prekrasno uživati u osjećaju koji sada imam u sebi. Baš prekrasno i zato je to neopisivo!!! Veliko hvala na svemu, u pravo vrijeme sam se našla na pravom mjestu.Jao, jao, kako u par riječi napisati nešto što što baš i ne staje u puno veće knjige koje su pisali ljudi s puno boljim mogućnostima izražavanja od mene?!  Prvo, grupa je „kliknula“. Od prvog trena. Nije baš uobičajena situacija. Teško da bi se inače skupili na hrpu da nije bilo tečaja. Tečaj ide u širinu. Meni je odgovorio na dosta pitanja. Podosta stvari koje sam čuo me natjeralo da porazmislim o njima. O još puno stvari još niti nisam svijestan da ću morati razmišljati. A morati ću jer je to jedini način da krenem dalje. Da ne ostanem na mjestu. Hvala na svemu i na trudu utrošenom na nas!


Dragi napredni tečaju
A ne, ne, draga Jadranka!
Hvala ti na svim prekrasnim trenucima proživljenim zadnjih mjeseci. Ne bih uopče posebno izdvajala neke od seminara, jer je apsolutno svaki imao svoj prekrasan značaj. Sretna sam što smo se skupili u ovoj grupi, baš ovakvi kakvi jesmo. Prekrasni ljudi. Malo živahni, djetinjasti, pa se nadam da ti nije bilo prestrašno s nama.  Sve je na svom mjestu, pa kao i na početku, tako i sada baš znam da sam točno tu gdje trebam biti. Hvala ti na tvom trudu i nesebičnom djeljenju s nama, a i drugima. Upravo to je svrha života. Svaki detalj koji si nam priredila, čak i oni sitni i „neprimjetni“ nisu ostali nezamijećeni.Hvala Ti, hvala „ekipici“, Hvala Svemiru. Volim te!


Ljubavi hvala. U školi sam dobio ono što mi je bilo uskračeno tijekom života; povjerenje, samopouzdanje, vjerovanje u ljude i ljubav koja mi je falila da je dam i primam. Ovom životnom školom zahvalit ću tebi, pomažući drugima. Život ide dalje kao i mi s njim. Zato treba širiti horizonte ljubavi i povjerenja.


Draga i predraga Jadranka
Super je osjećaj doći ovdje, završiti napredni tečaj škole bioenergije.
Prekrasno iskustvo, osjećaj velikih promjena iznutra. To ne primječujem samo ja, nego i moja obitelj. Stvarno se vidi jako pozitivna promjena. Hvala ti draga Jadranka na predivnim stvarima koje si nas naučila, želimo još!!!


Škola bioenergije i samospoznaje, napredni stupanj doista je kvalitetna nadogradnja za sve one koji su spremni kvalitetno osvjestiti svoje „biće“. Uz prekrasno i sigurno vodstvo, uz Jadranku, koja je uspjela odgovoriti na sva moja pitanja, ponekad i na moje čuđenje, od srca joj zahvaljujem. Uz toliko jednostavnosti, iskrenosti i želje da prenese svo svoje iskustvo, nesebično se trudila i u tome uspjela. Hvala Jadranka, škola me dobro prodrmala i učinila od mene da tražim put prema onom „velikom čovjeku“ bez imena s namjerom da svaki dan budem bliže onima koje drugi zovu poticatelji zdravlja."

Arhiva svih vijesti

Biohom news spacer